Foto: EPA/PETER POWELL

Nekadašnji fudbaler Mančester sitija i Arsenala Samir Nasri nije imao lepe reči za menadžera engleskog tima Roberta Mančinija.

Nasri se ove godine penzionisao, a pre tačno deset godina je došao u Siti kao veliko pojačanje i tu je uzeo dve titule prvaka.

PROČITAJTE JOŠ:

„Igrali smo protiv Vulverhemptona, ja sam bio na njegovoj strani terena. Nije prestajao da mi dobacuje. Rekao sam mu da ućuti da mu ja nisam Plejstejšn i da me izvede iz igre ako nije zadovoljan, ali da prestane da priča. U svlačionici na poluvremenu sam skinuo kopačke. Rekao sam Jaji Tureu da ću ih baciti na Mančinija bude li ružno govorio o meni“, ispričao je Nasri.

Dodaje da je u tom trenutku bio siguran da će ga Italijan izvesti iz igre.

„Ostao sam na terenu i, kad sam dao gol, stavio sam prst na usta. Posle utakmice u trening centru me lagano nogom udario kad smo išli stepenicama. Poručio mi je da ćemo sutra razgovarati. Proveli smo 45 minuta u njegovoj kancelariji. Rekao mi je da moram da ga slušam ako hoću da budem sjajan igrač. Očito znao fudbal bolje od svih“, prokomentarisao je Nasri.

Nije se tu zaustavilo. Nasri je znao da Filipo i Andrea, sinovi menadžera Sitija treniraju sa ekipom.

„Mančini mi je rekao da moram da igram odbranu na jedan način, a njegov asistent Dejvid Plat da je igram na drugi način. Mančini me je vređao na italijanskom, ali razumeo sam ga i opsovao ga. Rekao mi je da napustim trening, a ja sam besno skinuo marker i bacio ga na njega. Pronašao sam ga kasnije u teretani i rekao mu da razgovara sa mnom. Vratili smo se u svlačionicu i počeli da vičemo jedan na drugog. Vređao sam ga svim rečima koje znam i rekao da ću mu sačekati decu na parkingu“, ispričao je Nasri.

Podsećamo, Nasri je ostao u Sitiju šest godina, do 2017. kada je otišao u Antaliju, pa Vest Hem i na kraju je odigrao još jednu sezonu u Anderlehtu.

Uz dve titule Premijer lige, ima i Liga kup i Komjuniti šild sa Sitijem.

BONUS VIDEO: Incident na fudbalskoj utakmici u Grčkoj

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar