Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković suočava se sa velikim problemom pred utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

PROČITAJTE JOŠ...

Meč protiv Portugala u Lisabonu zakazan je za 14. novembar, a tačno nedelju dana pre njega stigle su loše vesti iz italijanske Serije A.

Naime, Darko Lazović, krilni fudbaler koji bi trebalo da bude jedna od najvažnijih uzdanica „orlova“, nije se našao na spisku fudbalera koji će nastupiti na utakmici italijanskog šampionata koji Verona igra protiv Napolija.

Lazović je trebalo da zauzme mesto kraj aut linije, ali je na dan utakmice objavljeno da je zaradio povredu butnog mišića, zbog čega ga neće biti u sastavu ekipe iz grada Romea i Julije.

Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice reprezentacije Srbije mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta (PROMO)

Kako je do meča sa Portugalcima ostalo još sedam dana, pitanje je da li će i koliko Lazović moći da pomogne saigračima u borbi za direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

Podsećamo, pobeda Srbiju odvodi direktno u Katar, dok svaki drugi rezultat – remi ili poraz – znače i produžetak puta ka smotri najboljih selekcija sveta preko baraža.

Više informacija o Lazovićevom stanju bi trebalo da bude poznato u narednim satima.

BONUS VIDEO Vlahović i Piksi: Baraž nas ne zanima, idemo na prvo mesto

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare