Vuletić
Foto: Starsport

Ne sleže se prašina zbog sukoba koji je izbio na prijateljskoj utakmici između Partizana i Zlatibora odigranoj u Užicu (2:1). Potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić putem društvenih mreža je isprozivao prvog čoveka novog člana Superlige, da je priznao titulu Crvene zvezde iz 1946. godine, a da je zauzvrat dobio pet igrača od srpskog šampiona i mesto u Šišmiš ligi.

PROČITAJTE JOŠ

„Kako je FK Zlatibor ušao u Šišmiš ligu i kako je Veljko Radulović nagrađen za glasanje u komisiji za pravna pitanja FS Srbije povodom zahteva FC Crvena zvezda za priznavanje titule iz 1946. godine“, glasio je jedan od tvitova Vuletića na račun predsednika Zlatibora.

Ipak, pre toga je Vuletić još jednim tvitom žestoko prozvao Radulovića da je uzeo od crveno-belih igrače jer im je išao „uz dlaku“.

Pročitajte još: Savo psovao sudije, čelnici se svađali oko Zvezdine titule

„Ovo je Veljko Radulović, predsednik FK Zlatibor i član Komisije za pravna pitanja FS Srbije koji je svojim glasom namaknuo većinu za priznavanje titule FKCZV iz 1946. a za to dobio pet Zvezdinih igrača. Urla na sudije iz lože na običnoj prijateljskoj utakmici. Ne budi Veljko“, tvitovao je potpredsednik vicešampiona Srbije.

Podsetimo, njih dvojica su se sukobili tokom prijateljskog susreta odigranog u Užicu. Pale su teške reči s obe strane, pričalo se o toj čuvenoj tituli koja je naknadno priznata Zvezdi iz 1946. godine, a koliko psovki je izrečeno, čak je u jednom trenutku prestao da se emituje ton.

Ipak, činjenica je da novi superligaš nije od Zvezde dobio petoricu fudbalera, kao što tvrdi profesor Vuletić, već dvojicu. Reč je o golmanu Milošu Ćupiću i Nemanji Stojiću.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar