Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Slaviša Jokanović, nekadašnji igrač i trener Partizana i Fulama, mogao bi ponovo da vodi jedan klub u Premijer ligi Engleske.

Srpski stručnjak je uveo ekipu Fulama u elitno takmičenje na ostrvu 2018. godine, ali se na klupi zadržao do polovine novembra te godine kada je posle serije slabih rezultata smenjen, a na njegovo mesto imenovan iskusni Klaudio Ranijeri.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, nije sada Fulam taj koji je zainteresovan za Jokanovića, već takođe njegov bivši klub, Votford koji je vodio u periodu 7. oktobra 2014. do 5. juna 2015.

Podsećanja radi, Jokanović je u sezoni 2014/15 uveo Votford u Premijer ligu, ali Jokanović u pauzi između dve sezone nije uspeo da se dogovori oko nastavka saradnje, pa je doveden Kike Sančes Flores.

Sada, na dva kola pre završetka sezone u Premijer ligi, uprava Votforda je smenila menadžera Najdžela Pirsona i već se traži njegov naslednik.

Klub pre toga treba da obezbedi opstanak, na 17. je mestu sa tri boda više od Aston Vile i Bornmuta, ali ima i meč manje u odnosu na klub sa juga Engleske.

Pitanje je kako će Jokanović odgovoriti na poziv sa Ostrva, pošto je trenutno na kormilu katarske Al-Garafe.

Bez obzira što su se ranije rastali, Jokanović i vlasnici kluba, porodica Poco, imaju dobre odnose, a on je često govorio kako ima „nezavršen posao na Vikaridž roudu“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar