Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Pedro Rodriges je još jedan od igrača Čelsija koji će ovog leta promeniti sredinu. Dan posle zvanične objave da odlazi Brazilac Vilijan, stigla je potvrda da isto čeka i nekadašnjeg igrača Barselone.

Pedro je na „Stamford bridž“ došao 2015. godine za 25 miliona evra, a sada će kao slobodan igrač potpisati za ekipu Rome.

PROČITAJTE JOŠ:

Pedro se od navijača „plavaca“ oprostio objavom na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ: Vilijanovo pismo navijačima Čelsija pred seobu u – Arsenal!

„Posle pet predivnih godina, moj boravak u Čelsiju je došao do kraja. Hvala upravi, trenerima i kolegama, kao i navijačima, hvala vam za to divno iskustvo kao člana vaše porodice. Ovde sam bio srećan, učinili ste da se osećam kao kod kuće. Bilo je zadovoljstvo i čast igrati za ovaj klub i osvojiti Premijer ligu, FA Kup i trofej Lige Evrope. Napravio sam najbolji izbor, nosim sa sobom velike uspomene“, napisao je Pedro.

Posle sjajne serije koju je imao sa Barselonom, postigao je zapažen uspeh i sa londonskim klubom, a posebno će se pamtiti Premijer liga osvojena pod komandom Antonija Kontea, kao i Liga Evrope, do koje su „plavci“ došli pod vođstvom drugog Italijana, Maurisija Sarija.

Pedro je u dresu Čelsija odigrao 206 utakmica i postigao 46 golova.

https://www.instagram.com/p/CDqWybGK0Tk/

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar