Foto: Privatna arhiva

Bizarna greška policije.

Alvaro Prijeto, 18-godišnji saigrač Dragiše Gudelja u redovima Kordobe, pronađen je mrtav u ponedeljak, 16. oktobra, a saopšteni su detalji njegove smrti.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako su preneli španski mediji rezultate autopsije, Prijeto, inače član omladinske ekipe Kordobe, nestao je u sredu uveče prilikom povratka iz Sevilje ka Kordobi, gde je trebalo da se vrati u klub.

On je propustio voz u Santa Žusti, potom je pokušao da uđe u drugi koji je išao ka Barseloni, ali ga je obezbeđenje izbacilo jer nije imao kartu.

Potom je ostao bez telefona pošto mu se ispraznila baterija, nakon čega je nestao, da bi u ponedeljak ujutru bio pronađen između dva voza, nakon što se jedan voz pomerio.

Kako su preneli španski mediji, do tragedije je došlo kada je nesrećnog mladića udarila struja dok se peo na vagon. On je nehotice zakačio kabl od struje, usled čega je pao sa vagona i na icu mesta preminuo.

Čitav slučaj bi bio rešen ranije, ali su policijski službenici nemarom napravili veliku grešku. Naime, oni su fotografije sa lica mesta na kojima se vidi mladić u Prijetovoj odeći kako se penje na vagon videli dan ranije, u nedelju, ali su iz nekog razloga odlučili da ih izignorišu u prvom trenutku.

BONUS VIDEO 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar