EPA-EFE/Friedemann Vogel

Još nije zvanično potvrđeno, ali su neki detalji već obelodanjeni

Bivši selektor Portugala Fernando Santoš doputovao je u Varšavu, gde će potpisati ugovor sa Fudbalskim savezom Poljske.

Već neko vreme se priča o tome da će Santoš preuzeti Poljsku, a prema pisanju fudbalskog insajdera Fabricija Romana, ugovor bi trebalo da dobije do 2026. godine.

Poljski portal „Gazeta“ objavio je video, na kom navode da se vidi Santoš na aerodromu u Varšavi.

PROČITAJTE JOŠ:

Portparol Fudbalskog saveza Poljske Jakub Kvjatkovski nije potvrdio dolazak Portugalca, ali će u utorak na zvaničnoj konferenciji sve biti poznato.

Poljski savez nije produžio ugovor sa Česlavom Mihnjevičem, koji nije oduševio na Mundijalu u Kataru, iako je dogurao do nokaut faze u kojoj je ispao od Francuske sa 3:1.

Iz vrha Fudbalskog saveza Poljske nedavno se moglo čuti da će novi selektor biti stranac sa velikim iskustvom.

Santoš se takođe nije proslavio u Kataru, ispao je u četvrtfinalu od Maroka, a na klupi Portugala proveo je osam godina.

Za to vreme je sa Kristijanom Ronaldom i ostalim reprezentativcima osvojio Evropsko prvenstvo 2016. godine, ali i Ligu nacija tri godine kasnije.

Santoš je bio selektor Grčke na Evropskom prvenstvu 2012. i Svetskom prvenstvu 2014. godine. Od klubova je trenirao Benfiku, PAOK, Panatinaikos, Sporting i Porto.

Sada Santoš ima nove ciljeve na novom radnom mestu, a glavni u reprezentaciji Poljske već dugo je Robert Levandovski, jedna od najboljih napadača današnjice.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape čestitao rođendan sinu Ljubomira Fejse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar