Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Pol Pogba, vezni fudbaler Mančester junajteda, živi za to da bude u centru pažnje, ali sada je prevršio svaku meru, razbesnevši navijače jer je trenirao u dresu Juventusa.

U danu kada je Mančester junajted saopštio da Pol Pogba može da pregovara sa zainteresovanim klubovima i da je cena „njegove slobode“ bar 100 miliona evra, uvređeni Francuz našao je način da uzvrati udarac.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Pogba je kod kuće trenirao u opremi svog bivšeg kluba Juventusa, a snimak je okačio na društvene mreže.

Takvo ponašanje razbesnelo je navijače „crvenih đavola“, pa ne čudi što su pljuštale uvrede na Polov račun. Najvatrenije pristalice kluba s „Old Traforda“ smatraju da je to nepoštovanje Mančester junajteda, te da nijedan pojedinac nije iznad kluba u kojem prima platu.

Pogba
Foto: Printscreen

Po svemu sudeći reprezentativac Francuske ne mora da brine prilikom izbora novog kluba, bez obzira na očajnu formu u kojoj se nalazi čitave sezone.

Za Pogbu je osim Juventusa interesovanje pokazao i Real iz Madrida, samo je pitanje da li će dva pomenuta fudbalska giganta biti voljni da plate sumu od 100 miliona evra za veznog fudbalera koji je totalno van forme već duži vremenski period.

Po svemu sudeći, Pogbi se sprema identična sudbina kao Geretu Bejlu, od kojeg je Real digao ruke.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram