Pol Pogba Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Rat Mančester junajteda i Mina Rajole, agenta Pola Pogbe, je prekinut, pa bi Francuz mogao da ostane na "Olad trafordu" i posle leta, piše “Mirror”.

Rajola je nedavno oštro kritikovao Mančester junajted zato što Pogba nema adekvatan tretman u klubu i indirektno najavio njegov odlazak. Klub je uzratio da je nezadovoljan javnim istupima Rajole.

Ipak, prema pisanju britanskog lista, strasti su se smirile, izvršni potpredsednik kluba Ed Vudvard je prijateljski seo za sto sa Rajolom. Na dnevnom redu je bio samo Pogba. Bila su dva smera razgovora. Prvi, da li je moguće da se produži ugovor koji ističe u leto 2021. godine. Drugi, ako nema ništa od prdužetka saradnje, koji su uslovi za njegovu prodaju.

PROČITAJTE JOŠ

Vudvard bi da zadrži Pogbu. Želi da čuje i njegovo mišljenje. Ako je pozitivno, “đavoli” bi aktivirali kaluzulu iz ugovora po kojoj bi saradnja mogla da traje 12 meseci duže, odnosno do leta 2022.

Ako pak Francuz razmišlja da promeni sredinu, odnosno želi da ode, onda bi i on i Mančester junajted da se što pre dogovore oko otkupne cene. “Đavoli” su navodno spremni da prihvate ček na 100 miliona funti na ime obeštećenja. Ali, s obzirom na to da su Real i Juventus izuzetno zainteresovani, želeli bi da izvuku koji milion više, a možda i u ceo transfer da bude uključen još koji igrač, pa im tu treba pomoć Rajole.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram