Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić od leta bi mogao da zaigra u redovima prvaka Španije, ekipe Barselone.

Kako prenosi katalonski dnevnik „Sport“, fudbaler Juventusa je dogovorio sve detalje sa predstavnicima Barselone oko potpisa četvorogodišnjeg ugovora, ali čeka se na odgovor Juventusa.

Prvak Španije je i prošlog leta bio zainteresovan za iskusnog veznog igrača, ali su tada čelnici prvaka Italije bili protiv prodaje.

Čini se da je sada situacija sasvim drugačija i da u Torinu postoji volja da prodaju Pjanića, ili se dogovore sa Barselonom o razmeni igrača, što je takođe jedna od opcija.

U slučaju da razmene ne bude, Barselona bi Italijanima morala da plati barem 30 miliona evra, jer se veruje da je cena od 50 miliona sada u uslovima na tržištu posle epidemije koronavirusa, nerealna.

PROČITAJTE JOŠ:

Juventus je svakako zainteresovan za određene igrače španskog kluba, ali mediji u Španiji prenose da na „Kamp Nou“ pokušavaju da u celu priču ubace i Ivana Rakitića i usmere ga ka Juventusu.

Rakitić je ranije poručio kako mu je želja da ostane u Barseloni te da će sam odlučiti gde će otići jer „nije vreća krompira“ da ga neko prebacuje gde mu je volja.

Za Pjanića su takođe interesovanje pokazivali i Čeli, PSŽ i Mančester junajted, ali on nikada nije krio da mu je velika želja da obuče dres Barselone.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar