Foto: EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Stefano Pioli, trener Milana, najavio je gostovanje Crvenoj zvezdi u šesnaestini finala Lige Evrope, u četvrtak od 18.55.

On nije želeo previše da se osvrće na poraz od Specije sa 2:0.

„Moramo da gledamo napred kao i uvek. U sportu nije bitno ono što ste uradili, već ono što ćete raditi. Želimo da dobro krenemo u meč sa Zvezdom, iako znamo da je to izazov koji traje 180 minuta. Igramo protiv ekipe koja dominira svojim prvenstvom“, oprezan je Pioli.

Bilo je reči o gustom rasporedu, jer uz dva meča sa Zvezdom, Milan igra protiv Intera i Rome.

„Svim snagama smo želeli da budemo ovde u Ligi Evrope. Apsolutno smo zadovoljni i srećni svojim putem. Moramo zadržati skromnost, ali istovremeno verovati u svoj tim, biće vremena da se spremimo za derbi“, rekao je Pioli, jer Milan u nedelju igra protiv Intera.

Očekuje se da Mario Mandžukić bude starter, a Zlatan Ibrahimović rezerva.

„Mario je sjajan profesionalac i sjajan igrač. Dobro se uklopio. Vredno radi, jer mora da stekne ritam i intenzitet. Mislim da je i on spreman da igra sutra“, rekao je Pioli, dodavši da stiže i Ibrahimović.

Pioli žali zbog zatvorenih kapija stadiona.

„Žao nam je jer je fudbal sport strasti. Jasno je da bi pune tribine podigle i motivisale Crvenu zvezdu, ali i nas bi. Žao mi je što navijača neće biti sutra uveče.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar