FK Mančester junajted, Pol Pogba, Amad Dijalo
Foto: EPA-EFE/Laurence Griffiths / POOL EDITORIAL

Eran Zahavi je odlučio da reaguje nakon što su Pol Pogba i Amad Dijalo posle meča Mančester junajteda i Fulama (1:1) šetali stadionom sa zastavom Palestine.

Eran Zahavi je poznati napadač koji je u karijeri nastupao za Hapoel, Palermo, Makabi, a tokom epizode u Gvangžuu RF mu je trener bio sadašnji selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Zahavi sada igra u PSV iz Ajndhovena, a odlučio je da se oglasi nakon što su prvotimci Junajteda prošetali sa zastavom Palestine.

„Sada kada imam vašu pažnju pravi je trenutak da objasnim pravu situaciju, niko od vas ne znam koren konflikta i možda čak ni ne znaju gde je Gaza ili Jerusalim na mapi, pa je bolje koristiti društvene mreže da se pozovu obe strane na primirje i tada će sve biti prosto“, napisao je Zahavi.

Uz to je objavio i montažu Pogbe i Dijaloa sa zastavom Izraela uz poruku.

„Hvala vam momci. Cenimo vašu podršku koju dobijamo širom sveta“, napisao je ironično Zahavi.

Izrael je nastavio da bombarduje Gazu, usmrtio je 219 Palestinaca, uključujući i 63 dece, a ranjeno je biše od 1.500 ljudi od 10. maja. U sukobu je poginulo 12 državljana Izraela, ukjučujući i dvoje dece, nakon rakete iz Gaze, dok je najmanje 300 Izraelaca ranjeno.

Foto: Screenshot Instagram eranzahavi
Foto: Screenshot Instagram eranzahavi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare