Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije imenovaće ove srede u 13 časova Dragana Stojkovića Piksija za novog selektora reprezentacije.

Ovim potezom će biti stavljena tačka na tromesečnu potragu za naslednikom Ljubiše Tumbakovića, saznaje „Sport klub“.

PROČITAJTE JOŠ

Očekuje se Piksi potpiše ugovor do 2024. godine. Promocija bi trebalo da bude održana u toku ove nedelje, a sledeće sedmice će selektor objaviti spisak fudbalera za mečeve sa Republikom Irskom, Portugalom i Azerbejdžanom u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

U samo sedam dana, od 24. do 30. marta, „orlove“ očekuju tri važna duela za put ka Kataru.

Na promociji bi Piksi trebalo da predstavi saradnike u sportskom sektoru i stručni štab – Stevana Diku Stojanovića, Bratislava Živkovića, Žarka Đurovića, Marka Perovića, Aleksandra Kocića i kondicionog trenera iz Japana Katšuhita Kinošija.

Izbor Dragana Stojkovića treba da potvrde članovi Izvršnog odbora na sednici u Staroj Pazovi. Uz predsednika Slavišu Kokezu očekuje se da za Stojkovića glasaju i Nenad Bjeković, Marko Pantelić, Dragan Simović, Novica Tončev, Marjan Rnić, Miloš Miljanić, Milan Karadžić, Janoš Žemberi, Dragomir Lazović, Dušan Mrakić, Saša Bajčetić, Branko Stojaković, Dragan Ilić i Bojan Pavićević.

Početak sednice je zakazan za 13 časova u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar