Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Briga manje za navijače.

Reprezentacija Srbije nalazi se na bod od plasmana na Evropsko prvenstvo 2024. godine, a prvu priliku da obezbede mesto na turniru u Nemačkoj imaće već 16. novembra, kada će na teren izaći Crna Gora i Litvanija.

PROČITAJTE JOŠ...

Ukoliko Litvanci uspeju da izdrže i Podgoricu napuste neporaženi, „orlovi“ će kartu za period od 14. juna do 14. jula obezbediti i bez da izađu na teren. Ukoliko pak Crnogorci uspeju da slave, Srbija će protiv Bugarske u Leskovcu 19. novembra imati meč-loptu.

A to, prema rečima selektora Srbije Dragana Stojkovića, znači i odgovor na pitanje do kad će Dragan Stojković sedeti na klupi Srbije:

„Ne treba da se bojati, moj ugovor je do 31. decembra, ako se kvalifikujemo, on se produžava automatski, do kraja tog prvenstva, tog šampionata. Da li sam s nekim pričao u Savezu produžetka, nisam, niti je momenat da se priča“, rekao je Stojković na konferenciji za medije.

Potom je dodao:

„Tako da… Ne treba niko da brine što se tiče mog nekog statusa u reprezentaciji, biću selektor, nastavljam da radim svoj posao i verujem da ću Srbiju voditi na Evropskom prvenstvu. Ja sam od prvog januara slobodan agent, da mogu da pregovaram i razgovaram, tu mi neka FIFA pravila dozovljavaju, je l’ tako?“, istakao je Stojković.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar