Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi kaže da je zadovoljan pobedom, ali i činjenicom da je njegov tim stvorio više šansi za pogodak protiv Luksemburga.

Srbija je slavila sa 1:0 u Luksemburgu, golom Dušana Vlahovića iz 68. minuta tvrdog i teškog meča.

PROČITAJTE JOŠ:

Orlovi su propuštali šanse za gol promašajima Tadića, Vlahovića, Pavlovića, ali je onda špic Fjorentine dobio idealan pas od Miloša Veljkovića, izašao je sam ispred Antonija Morisa i rešio je meč.

„Video sam je vrlo tešku, ali smatram da smo pobedili jer smo bili strpljivi, verovali smo da možemo do tri boda, što je bio cilj. Zahtevna utakmica, stvorili smo mnogo šansi i zaslužena je pobeda“, prva je reakcija Piksija za Sport klub, posle važne pobede u gostima.

Na pitanje čime je posebno zadovoljan, kaže da su to ponajviše tri boda, kojima je Srbija izbila ispred Portugala na tabeli grupe A.

„Zadovoljan sam pobedom i odnosom igrača kod rezultata 0:0 na poluvremenu dogovor je bio da budemo strpljivi i da dođemo do šanse koja će prelomiti utakmicu. Bilo je dosta lepih akcija i šansi za postizanje gola, ali i 1:0 je sasvim dobar rezultat“, kaže Piksi.

Srbiji sledi meč sa Azerbejdžanom za tri dana u Beogradu, a onda verovatno odlučujući sa Portugalcima u novembru.

„Očekivanja su, ne mogu biti drugačija osim da idemo na pobedu. Već za koji dan protiv Azerbejdžana da osvojimo nova tri boda i da se onda, po mom mišljenju pripremimo za odlučujuću utakmicu u Portugalu“, rekao je Stojković.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta PROMO

BONUS VIDEO: Gol Dušana Vlahovića za pobedu nad Luksemburgom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar