Dragan Stojkovic Piksi
Dragan Stojković Piksi Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Ljubinko Drulović, nekadašnji selektor reprezentacije Srbije i fudbaler Partizana, novi je član stručnog štaba nacionalne fudbalske selekcije.

Drulović je sa klupe prevodio Srbiju kao vršilac dužnosti na turneji po Južnoj i Srednjoj Americi, a među „orlove“ se vratio na Stojkovićev poziv:

PROČITAJTE JOŠ...

„Imam ogroman motiv i nadam se da ću svojim znanjem i iskustvom doprineti da se ostvari zajednička ambicija, a to je da se državni tim plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. Verujem da imamo kvalitet za visoke domete, dobru atmosferu i dobar ambijent, što su uostalom pokazale i dve utakmice u martu“, rekao je Drulović.

Potom je dodao:

„Pred reprezentacijom su novi izazovi i moramo biti maksimalno posvećeni i skoncentrisani. Moramo igračima pružiti što veću podršku kako bi zajedno zabeležili željene rezultate. Rad u Fudbalskom savezu Srbije mi nije nepoznat, proveo sam ovde zaista divne trenutke i kao reprezentativac i kao selektor omladinske selekcije sa kojom sam imao zadovoljstvo da postanem prvak Evrope. Još jednom hvala selektoru Stojkoviću na pozivu i ukazanom poverenju“, zaključio je on.

Ljubinko Drulović Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Reprezentaciju je predvodio 2014. godine nakon odlaska Siniše Mihajlovića sa klupe, dok je u periodu od oktobra do decembra 2015. bio trener Partizana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare