Foto: foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Piksi posle mnogo vreme na stadionu "Rajko Mitić".

Zavesa na klupsku sezonu u Srbiji biće spuštena utakmicom finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana, a meču će prvi put kao selektor prisustvovati Dragan Stojković Piksi.

On će tako prvi put kao selektor uživo gledati večiti derbi i ujedno doći na stadion na kojem se proslavio kao igrač saznaje „Sport klub„.

PROČITAJTE JOŠ

Dragan Stojković bio je na čelu Crvene zvezde do 2007. godine, a na najvećem stadionu nije bio od sukoba sa navijačima. Njega su pre deset godina iz kafića oterali navijači crveno-belih i Stojković više nije dolazio na stadion na kojem se proslavio.

U međuvremenu je buknuo i sukob sa Zvezdanom Terzićem, generalnim direktorom Crvene zvezde.

Poslednjih meseci traje sukob između direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, i selektora Dragana Stojkovića. Prvi čovek šampiona Srbije, više puta, javno se obrušio na selektora i Fudbalski savez Srbije. Iako Terzić nije birao reči, s druge strane čula se isključivo tišina. Selektor je imao i jasnu reakciju na prve kritike, u dve engleske reči „no koment“, kasnije ni to…

Uz sve opaske, Terzić je javno Stojkoviću zamerio nedolazak na utakmice Crvene zvezde i nepozivanje prvotimaca šampiona Srbije pod državnu zastavu. Na poslednjem spisku, pred početak Lige nacija, našao se štoper crveno-belih Strahinja Eraković, čiji potencijal nije ostao neprimećen od selektora. Istakao je Stojković nekoliko puta da posebno uvažava i prati učinak Zvezdinog prvotimca budućnosti.

Početak finala između Crvene zvezde i Partizana, zakazan je za četvrtak u 18 časova.

BONUS VIDEO Proslava titule i Delije na ulicama Beograda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar