Šakira i Đerard Pike Foto:EPA/ANDREU DALMAU

Nije mu teško pao raskid

Fudbaler Barselone Đerar Pike nedavno je prevario dugogodišnju devojku i planetarnu muzičku zvezdu Šakiru, a ubrzo je našao i novu devojku.

PROČITAJTE JOŠ:

Pike i Šakira razišli su se nakon 12 godina veze, nakon što je pevačica uhvatila fudbalera u preljubi sa modelom Suzi Kortez.

Španski mediji već danima pišu da je defanzivac Barselone već našao utehu, te da je u vezi sa jednom konobaricom iz noćnog kluba, čiji su inicijali C.C. Njih dvoje je navodno upoznao Pikeov saigrač Riki Puig.

Kada je reč o Pikeovoj aferi sa Kortez i sama Brazilka je otkrila detalje njihovog odnosa.

„On je bio taj koji mi je poslao direktnu poruku. Jedini igrači Barselone koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira ovo nije zaslužila. Zanimalo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Evropu, uvek bi me pitao za zadnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Mesi dobija toliko pažnje od mene“, rekla je Kortez, a prenosu „El Diario NY“.

Tim povodom oglasila se i Šakira.

„Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumevanju“, poručila je pevačica, prenosi „Daily Mail“.

Pike i Šakira imaju dvoje dece, a upoznali su se 2010. godine na snimanju spota za pesmu „Waka Waka“, koja je bila apsolutni hit na Mundijalu u Južnoj Africi iste godine.

BONUS VIDEO Stojković posle remija sa Slovenijom: Savršeno prvo poluvreme, pa pad od pet minuta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram