Foto: Screenshot/Instagram

"To nijedan otac ne želi da gleda"

Legendarni fudbaler Majkl Oven priznao je da proživljava izazovne dane zbog ulaska ćerke Geme (19) u rijaliti „Love Island“.

PROČITAJTE JOŠ:

Gema je pre ulaska u rijaliti bila sigurna da se ta ideja ocu neće baš svideti i bila je u pravu.

Naime, u tom šouu zgodni mladi ljudi žive u raskošnoj vili i traže ljubav pod budnim okom mnogih kamera.

Svake godine među učesnicima se nađu mnogi poznati mladi ljudi, koji su neretko deca čuvenih sportista, muzičara, glumaca…

Nije strano da kamere snime i scene seksa, a Oven je zbog takvih razloga dugo izbegavao da priča o ćerki i njenoj odluci. Ipak, odlučio je da se oglasi kada je shvatio da će njegova ćerka deliti krevet sa drugim muškarcima.

„To ni jedan otac ne želi da gleda, zar ne?“, rekao je Oven i dodao:

„Pitao sam Luiz (njegova supruga prim.aut) zar stvarno moraju da spavaju zajedno, u istom krevetu. Ona je rekla: „Da“. Rekao sam: „Nisam računao na to“.

Zapretio je da će razbiti televizor ukoliko vidi nešto što ne želi.

„Ako bude dodira, mislim da ću baciti nešto na ekran televizora. Ne želim videti da se ljube. Nemojte me terati da to gledam!“

PROČITAJTE JOŠ:

I Gema ima sportske gene, pa se već takmičila za Veliku Britaniju kao dresurna jahačica konja, a ima i svoju liniju odeće.

Mlada brineta sebe opisuje kao „zabavnu, koketnu i vatrenu“ devojku. Rekla je da je takmičarski raspoložena, ali i sigurna da neće preotimati momke drugim takmičarkama, ako vidi da par ima iskrenu vezu.

Što se Ovena tiče, on je fudbalsku karijeru započeo u Liverpul, s kojim je osvojio pet trofeja. Osvojio je „Zlatnu loptu“ 2001. godine, a za „redse“ je upisao 216 utakmica i 118 golova.

Bio je i u Real Madridu, Njukaslu, Mančester junajtedu, sa kojim je po prvi put osvojio Premijer ligu, a karijeru je okončao u Stouku.

BONUS VIDEO Het-trik Kristijana Ronalda za Mančester junajted protiv Totenhema

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar