Gordan Petrić
Gordan Petrić; Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nije štedeo reči kritike trener Partizana

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da je njegov tim odigrao loše protiv Nice, te da je zasluženo poražen rezultatom 2:1.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bili smo mnogo loši što se tiče tehničkih stvari. Izgubili smo mnogo čistih lopti, nismo imali neki presing od Nice. Dozvolili smo im greškama posed. Drugi gol smo primili odmah posle izjednačenja. I da se završilo 1:1, nismo zaslužili večeras ništa“, rekao je Petrić na konferenciji za medije posle meča u Francuskoj.

On je prokomentarisao i sporni detalj iz poslednjeg minuta utakmice, kada je dosuđen ofsajd umesto penala za crno-bele.

„Pitao sam četvrtog sudiju da li je video da li je ofsajd. On je rekao da nije video, ali da je video pomoćnik. I da smo dali taj gol iz penala, bilo bi nezasluženo jer je Nica bila bolja. Mogu samo da kažem igračima da se spreme za narednu utakmicu u četvrtak“, izjavio je Petrić.

Vezista kluba iz Humske Kristijan Belić konstatovao je da je Nica bila bolji rival.

„Slažem se sa šefom. Imali smo tehničkih grešaka. Dali smo sve od sebe, ali oni su zasluženo pobedili“, izjavio je Belić.

Posle nekompletnog petog kola D grupe Nica i Partizan imaju po osam bodova, ali tim iz Francuske ima bolji međusobni skor posle trijumfa u Francuskoj.

Slovačko i Keln, koji se sastaju u petak u 13 sati posle prekida zbog magle, a oba tima imaju po četiri boda.

U poslednjem kolu, 3. novembra, sastaju se Partizan – Slovačko i Keln – Nica.

BONUS VIDEO Navijači Partizana skandiraju Vučiću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar