Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Ostvario je Partizan veliku pobedu protiv nemačkog Kelna i došao na korak od evropskog proleća.

Gordan Petrić posle meča ipak nije bio preterano euforičan, već je smireno čestitao igračima.

„Da se ne ponavljam. Rekli smo da ćemo ići pun gas, momci su išli mnogo više od toga. Sve čestitke njima Pokazali su da mogu u sedam dana da pobede dva puta ovakvog rivala. Nije bilo lako, oni to najbolje znaju. Neka večeras uživaju, ali već je u nedelju sledeća utakmica. Ulazimo u ritam, iz meča u meč potvrđujemo kvalitet. Igrači su toga svesni, da ne dozvole da se niko igra sa njihovim imenom i prezimenom“ rekao je Petrić.

Istakao je da će tim tek osetiti koliko je bio naporan meč.

PROČITAJTE JOŠ:

„Fizički teži meč nego u Kelnu. Igrali smo u drugačijoj formaciji. Pre sedam dana smo igrali kako smo morali. Večeras je totalno drugačija formacija bila. Igrači su odradili sve što je trebalo. Imali smo neke šanse da damo još koji gol. Izuzetno težak meč je za nama, treba da se oporavimo. U nedelju nas očekuje jako teška utakmica, ne zbog Čukaričkog, nego smo se istrošili“.
Partizan je pobedom došao na korak od plasmana u nokaut fazu, ali trener crno-belih nije hteo da trči pred rudu

„Blizu smo proleća. U fudbalu se nikad ne zna. Imamo lepu šansu da prezimimo na proleće. To je nešto što će doći. Lepo je, ali ima da se igra još dva kola. Treba se spremiti i posle za drugi deo sezone. Moramo da izađemo drugačiji, da iskoristimo pauzu koja je duža nego obično da budemo ekipa koja će biti drugačija nego sada. Kad kažem drugačija, mislim još bolja“

Navijači su ovacijama ispratili trenera Partizana, ali je on imao zanimljiv komentar.

„Bile su ovacije i kada sam bio igrač ovde, pa su me posle terali iz kluba. Treba da skandiraju igračima, to sam i pokazivao sa terena. Ja sam tu samo da uprostim neke stvari ekipi. Kažem, bio sam tu i kada su ovacije i pljuvanja. To me ne opterećuje“, zaključio je Petrić.

BONUS VIDEO Dimne bombe na stadionu Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar