Pepe metak Porto Sporting
Pepe metak Porto Sporting; Foto: Screenshot Twitter Sporting Tático

Tokom decenija nas je fudbal navikao na brojne nesvakidašnje situacije, ali malo ko je i u najluđim snovima mogao da očekuje da će videti ono što se desilo u devetom minutu sudijske nadoknade u derbiju Porta i Sportinga (2:2), dva vodeća tima u prvenstvu Portugala.

Isključeno je čak pet igrača, a tu se nije završio sav haos koji je desio.

PROČITAJTE JOŠ

Učestvovali su gotovo svi fudbaleri u toj gužvi, a očekivano je najratoborniji bio čuveni Pepe, koji je isključen, a tokom karijere je stekao reputaciju prljavog igrača zbog čega je često omražen među navijačima rivala.

Zbog crvenog kartona je odmah zaradio i dva meča suspenzije, ali je tek nakon derbija postalo poznato šta je uradio u čitavom haosu i pokušao to da sakrije od svih.

Portugalski mediji navode da bi taj potez mogao i da mu završi karijeru s ozbirom da već ima 39 godina.

Prema navodima medija iz ove zemlje Pepe je pokušao da sakrije metak od sudije koji su bacili navijači sa tribine na kojoj su se nalazili simpatizeri Porta. Rikardo Esgajo, fudbaler Sportinga, video je da je Pepe podigao metak sa terena i tražio je od sudije da ga uzme. Tada je došlo do rasprave nakon koje je fudbaler Sportinga dobio žuti karton!

Pepe na kraju nije uspeo da sakrije metak, pa ga je predao sudiji, koji ga je dalje dao delegatu koji je to uneo u zapisnik. I dalje nema zvaničnog izveštaja o događanjima na terenu. To će i odrediti kaznu za Pepea, a list „Rekord“ tvrdi da bi ovaj list uz napad na Huga Vijanu mogao da ga košta između dva meseca i dve godine suspenzije. Ukoliko se obistini najstroža prognoza Pepe bi mogao da kaže zbogom fudbalu.

BONUS VIDEO Tadić otkrio: Jedini sam igrač kom je Ajaks dao ugovor da nastavim kao trener, ovo je fakultet fudbala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar