Ilkaj Gindogan
Ilkaj Gindogan; Foto: Screenshot Instagram sarabenamira's profile picture sarabenamira

Prethodnih godina smo češće mogli da čujemo da Pep Gvardiola naredi apstinenciju svim fudbalerima, nego da komentariše supruge asova. Ipak, WAG momenat (pisanje o suprugama i devojkama fudbalera) u Velikoj Britaniji uticao je i na njega.

Ilkaj Gindogan je sasvim sigurno vodio niz neugodnih razgovora kući kada je njegova supruga Sara odlučila javno da se požali na Mančester.

PROČITAJTE JOŠ

Ovaj fudbaler je stigao u Englesku 2016. godine, a Sara je nedavno postala njegova supruga i život na Ostrvu je nije oduševio.

„Žao mi je i to je tužno reći, ali moram da budem iskrena. Baš sam se trudila ovih godina da nađem neki pristojan restoran, ali u celom Mančesteru je hrana zaista užasna. Svugde se serviraju neki smrznuti proizvodi i hrana nema nikakvu svežinu i kvalitet. Restorani ovde se više brinu o piću nego o hrani. Možda je u Londonu bolje, ali ovde u Mančesteru je zaista užasno“, napisala je na instagramu Sara.

To se nije dopalo mnogima iz Mančestera, usledila je čitava lavina kritika, a na kraju je i Gvardiola govorio o ovoj temi.

Španski stručnjak je suvlasnik jednog restorana u Mančesteru, pa je kao ugostitelj odlučio da ugasi vatru.

„Razočaran sam što nisu došli u moj restoran, zato Gundo više neće igrati ni minut ove sezone. Razočaran sam što nisu došli u moj restoran, zato Gundo više neće igrati ni minut ove sezone“, poručio je uz osmeh Španac.

BONUS VIDEO Slavlje srpskih igrača i stručnog štaba u Oslu posle pobede nad Norveškom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar