Foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel

Trener Sevilje, Đulen Lopetegi, posle pobede nad Interom (3:2) u finalu Lige Evrope, kleknuo je, zatvorio oči, podigao pesnice, a onda su krenule suze.

PROČITAJTE JOŠ

Suze čija je količina mogla solidno da „natopi“ pehar Lige Evrope, koliko je znoj natopio dresove njegov igrača koji su mu podarili prvi trofej radu sa seniorskim timovima, posle dve titule šampiona Evrope, sa mladim selekcijama Španije.

„Radi za Sevilju 24 časa dvenvno. Izvukao je najbolje od nas. Borili smo se cele godine, prolazili kroz teške situacije. Navijači ovo zaslužuju. To što sam podigao trofej kao kapiten moje Sevilje znači mi za prijatelje koji više nisu ovde, kao Hose Antonio Rejes“, rekao Hesus Navas posle osvojenog trofeja Lige Evrope za koji Lopetegi tvrdi da se upravo zahvaljujući igračima vratio u Sevilju.

I javno im je odao priznanje.

„Zahvalan sam im, sjajni su. I da nismo pobedili, ali uspeli smo. Himna kaže da se ovaj tim nikada ne predaje, a mi smo to sproveli u praksi. Mnogo smo radili. Otpornost se ogleda u tome da ste u tanju da savladate poteškoće. Verujem da smo zaslužili da pobedimo, što je za mene neizmerna radost, kao za sve igrače Sevilje“, rekao je Lopetegi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar