Novi fudbalski haos, Pazarci osuli paljbu po sudijama

Fudbal 22. feb. 202118:38 > 20:32
Podeli:
Foto: Irfan Ličina/Starsport

"Razočaravajuće je bilo gledati prvenstvenu utakmicu Javora i Novog Pazara u Ivanjici, zbog sramnog i navijačkog suđenja sudije Milana Ilića iz Ćuprije", rekao je počasni predsednik fudbalskog kluba Novi Pazar Rasim Ljajić.

PROČITAJTE JOŠ...

“Od prvog minuta bilo je jasno da je sudija došao da odradi posao i po cenu ličnog i profesionalnog brukanja, što su i neutralni posmatrači mogli da zaključe, jer je Ilić za igrače domaćina dosudio sijaset faulova, posebno u zoni oko šesnaesterca, a svaki kontakt gostiju kažnjavao žutim kartonom, da bi na početku drugog poluvremena i isključio igrača Novog Pazara Mijića.

Na kraju je ovaj takozvani arbitar poništio i čist pogodak ekipi Novog Pazara, svirajući faul koji niko osim njega nije video. Čak je i igračima Javora bilo neprijatno zbog ovako pristrasnog suđenja ”, kazao je Ljajić.

Foto:Nemanja Jovanović

“Od kako sam u fudbalu, isti sudija je svaki put kad je sudio Novom Pazaru, oštetio klub. Na ovakav način se obesmišljava svako takmičenje, jer očito postoje ekipe koje treba da ispadnu i ekipe koje ne smeju da ispadnu.

Novi Pazar je po ko zna koji put oštećen u ovom prvenstvu, i smatram da je mnogo celishodnije da novac koji ulažemo za razvoj fudbala usmerimo ka izgradnji sportske infrastrukture, jer nam je onemogućeno od strane ovakvih sudija da se izborimo za opstanak. I nije ovde u pitanju samo FK Novi Pazar, s obzirom da ni fudbal u Srbiji neće ozdraviti dok ovakvi ljudi kao Ilić sude i o nečemu odlučuju”, zaključio je Ljajić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar