foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov mogao bi da upiše povratnički debi u srpskom fudbalu baš protiv tog kluba.

Pavkov je u januarskom prelaznom roku pojačao ekipu Čukaričkog, koja se sprema za meč sa Zvezdom u Superligi (24. februar).

PROČITAJTE JOŠ:

„Prvi cilj je da se što pre spremim, želim da budem na nivou na kojem treba da budem. Da li će to biti dovoljan period do meča sa Crvenom zvezdom, videćemo u narednim danima“, rekao je Pavkov, a preneo Čukarički.

„Prošao sam čitav trenažni proces u Abu Dabiju sa sada već bivšim klubom Al Fejhom. Imao sam kratku pauzu, radio sam individualno. Nadam se da ću uskoro biti maksimalno spreman i da ću moći da pomognem ekipi. Verujem da mi je potrebno nekih sedam dana adaptacije, želim što pre na teren“, objasnio je napadač iz Begeča.

Kaže i da je već upoznao sve igrače i pričao sa šefom stručnog štaba svog tima, dok je neke od fudbalera poznavao odranije.

„Prvi utisci su pozitivni, verujem da će tako i ostati. Ekipa je mlada, voljan da radi i što je najbitnije želja rezultata. Uz nekoliko iskusnih igrača to je jedna zaokružena i zdrava priča“, navodi Pavkov.

Sada je on jedan od iskusnijih u ekipi, pa sa onima koji su mlađi nema problema sa tim da deli savete.

„Uvek volim da posavetujem mlađe igrače, da podelim svoja iskustva. Nadam se da ćemo svi zajedno da napravimo rezultat, i da Čukarički ostane zdrava sredina, sa sjajnim odnosom mlađih i starijih igrača“, kazao je Pavkov.

BONUS VIDEO: Kavasaki – Šangdong 2:4 u 97. minutu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar