Patrik Andrade, FK Partizan
Patrik Andrade, FK Partizan; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Prethodnih sedmica ne može da prođe nijedan dan da se ime Partizana ne pominje u nekom negativnom kontekstu. Navodno se tako pričalo i van granica Srbije.

Patrik Andrade, fudbaler Partizana, navodno je dao intervju za jedan medij iz Azerbejdžana u kojima kritikuje Partizan i žali što je napustio Karabag.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak i pre nego što je sama informacija došla do Srbije odlučio je da reaguje Andrade i da demantuje da je dao bilo kakav intervju, te posebno istakao da nije ništa rekao protiv Partizana.

„Pre svega moram da kažem da se užasno osećam jer moram ovo da napišem i objasnim rečenice iz intervjua koje nikada nisam dao, posebno ništa protiv Partizana! Jedina istina je da mi je od prvog dana ovde kao kod kuće, da su me svi saigrači prihvatili na najbolji način i sa svima sam u odličnim odnosima. Tačno je – loše smo počeli, otišlo je 11 igrača, promenio se trener. Ali istina je i da smo se vratili i počeli da igramo sjajan fudbal! Ko će igrati i na kojoj poziciji zavisi samo od trenera i to svaki profesionalni fudbaler zna. Nije tačno da sam se pokajao što sam došao u Partizan! Nikada nisam rekao tako nešto! Moja porodica je ovde, imamo sjajan život i proći ćemo kroz sve uspone i padove zajedno, kao tim“, napisao je igrač.

Citirao i sporni deo intervjua.

„Pre dolaska u Partizan zvali su me uz reči da ću uživati u svemu i da ćemo igrati dobar fudbal. Ali došao sam ovde i sve je bilo drugačije. Tim ima samo 15 igrača, Drugim rečima, ne možemo da igramo 11 protiv 11 na treningu. Iako se mnogo borim, ne mogu da igram na svojoj poziciji, zato je sve što mi govore drugačije. Nikada nisam bio tako srećan kao u Karabagu. Moj dom je bio tamo i nisam morao da odem. Nisam bio srećan što sam pogrešio i kasno je da ispravim ovu grešku. Definitivno ću se vratiti jednog dana tamo. Ako bude ponude, neću razmišljati dvaput“, objavio je kao citat jedan medij iz Azerbejdžana izjavu fudbalera Partizana.

BONUS VIDEO Navijači Partizana prave atmosferu oko stadiona 

Komentari

Svi komentari (0)