Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaleri Partizana u subotu od 18 časova gostuju Metalcu u okviru 10. kola Superlige.

Izabranici Aleksandra Stanojevića sa pobedničkim ambicijama putuju na gostovanje u Gornjem Milanovcu. Posle evropske eliminacije crno-beli su fokus usmerili na šampionsku trku gde za večitim rivalom zaostaju šest bodova, te susret uoči reprezentativne pauze dočekuju sa imperativom pobede.

PROČITAJTE JOŠ

Da duel u Belgiji nije ostavio traga igrači kluba iz Humske su pokazali pobedom protiv OFK Bačke, međutim Aleksandar Stanojević je biranim rečima govorio o narednom rivalu.

„Teška utakmica za nas, gostovanje. Videćemo… Sadik ima određenih problema koje nosi od ranije. Ostali su spremni“, rekao je strateg Partizana.

Crno-bele će u Milanovcu dočekati nekadašnji fudbaler Partizana Žarko Lazetić koji je trenerski zanat kovao upravo u beogradskom klubu.

„Partizan ima najbolji tim u Srbiji. Imaju fenomenalne strance i odlične bonuse. Čeka nas susret sa najtežim rivalom u godini. U dobrom smo momentu posle pobede nad Napretkom. Raste moral ekipe i potrudićemo se da se pokažemo u najboljem svetlu. Proveo sam dosta vremena u Partizanu, ali sam trener Metalca i učiniću sve da pokušamo da dođemo do povoljnog rezultata. Crno-belima želim od nedelje sve pobede i duplu krunu“, rekao je Lazetić, trener Metalca.

Aktuelni rivali poslednji put su odmerili snage u sezoni 2016/17, a oba prvenstvena duela pripala su Partizanu (1:0, 3:0).

Metalac duel dočekuje sa 12 bodova, uz učinak od po tri pobede, remija i poraza.

SUPERLIGA, 10. kolo

Subota:

OFK Bačka – Javor 16

Mačva – Voždovac 16

Novi Pazar – Vojvodina 16

Spartak – Čukarički 16

Metalac – Partizan 18

Nedelja:

Proleter – TSC 16

Rad – Inđija 16

Zlatibor – Radnik 16

Crvena zvezda – Napredak 18

Foto: Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar