Foto: Partizan

Gledaće se spektakl na proleće.

Omladinci Partizana obezbedili su plasman u nokauz fazu Lige šampiona za igrače do 19 godina nakon štro su u revanšu razbili moldavski Šerif sa 5:2 i tako nadoknadili zaostatak iz prvog meča.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli su odigrali sjajan meč i tako su uspeli da nakon poraza u Moldaviji sa 2:0, preokrenu i plasiraju se u narednu rundu koju će igrati na proleće sa jednom od dtrugoplasiranih ekipa iz grupne faze Lige šampiona koja se završava za dve nedelje.

Partizanovi omladinci su za dva minuta anulirali prednost rivala nakon što je prvo Dušan Jovanović u 24. minutu, pa zatim i Nemanja Trifunović minut kasnije zatresao mrežu za 2:0.

Preokret je kompletirao svojim drugim golom Dušan Jovanović u 34. minutu, da bi ubedljivu prednost golovima potvrdili Bogdan Mirčetić u 66. minutu i svojim drugim golom Trifunović u 73.minutu.

Uspeli su gosti u završnici da postignu dva gola, ali ne i da zakomplikuju pitanje ukupnog pobednika. Strelci za ekipu Šerifa bili su Dijinari u 80. minutui 90+2.

Partizan je bio lišen pomoći i Janka Jevremovića zbog crvenog kartona iz prvog meča.

Crno-beli će u narednoj fazi igrati sa jednom od drugoplasiranih ekipa grupne faze, a to mogu biti ekipe poput Bajerna, Mančester junajteda, Lajpciga, PSV-a, Brage, Real Madrida, Norusije Dortmund…

Biće to prilika za istinski spektakl.

BONUS VIDEO Delije napravile korteo i krenule ka stadionu Jang Bojsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar