Proleter Partizan Novi Sad
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Srpski klubovi koji treba da predstavljaju našu zemlju u kvalifikacijama za evropska takmičenja dobili su skraćene liste rivala za treće kolo.

PROČITAJTE JOŠ:

Fudbaleri Partizana čekaju protivnike u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, pred žreb u ponedeljak od 14 časova.

Crno-beli su u grupi nosilaca pred treće kolo, ali, kako navode, neće imati lak zadatak, jer mogu da dobiju neke neugodne rivale.

Soči, Sivaspor i Slask su neki od protivnika, dok Partizan pobraja i Vitese, Hajduk iz Splita, Univerzitatea Krajovu, Aberdin, Hibernijan između ostalih.

Srpski klub najpre mora da prođe Dunajsku Stredu u drugom kolu. Kada je reč o Crvenoj zvezdi i ona je dobila skraćeni spisak mogućih rivala.

Njeni potencijalni rivali su pobednici duela Malme – Helsinki, Alaškert – Šerif i Ferencvaroš – Žalgiris u trećem kolu kvalifikacija za Liu šampiona.

U drugom kolu će srpski šampion igrati protiv ekipe Kairata iz Almatija.

Vojvodina se takođe bori za Evropu i njen put ka Ligi konferencija neće biti lagan, jer je u trećem kolu kvalifikacija čeka neka od ekipa iz tri para.

Vošu čeka pobednik jednog od mečeva Sutjeska – Makabi Tel Aviv, CSKA Sofija – Liepaja, ili Karabag – Ašdod.

Novosadski crveno-beli svoj potencijalni prvi meč trećeg kola igraju petog avgusta, revanš je 12. avgusta. Pre toga ih čeka litvanski Panevezis 22. jula, a zatim i 29. jula.

Partizan protiv Dunajske Strede igra 22. jula od 21 sat kao domaćin u prvom meču, a revanš je nedelju dana kasnije.

Jedino se Zvezda razlikuje, pošto ona protiv Kairata igra 21. jula. Za Evropu se bori i Čukarički koji igra protiv azerbejdžanskog Sumgajta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar