Sadik Savo
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fudbaleri Partizana na svom terenu dočekuju subotički Spartak u meču osmine finala Kupa Srbije.

Taj duel je trebalo da se igra u prvom delu sezone, ali je odložen zbog obaveza beogradske ekipe u Ligi Evrope.

Utakmica startuje od 18.00, a trener Savo Milošević je najavio promene u timu.

U medijima su se pojavile informacije da je Umar Sadik zadobio povredu rebra i da ga očekuje duža pauza, a iz Partizana je za Nova.rs rečeno da će trener Milošević o tome govoriti posle utakmice sa Spartakom.

„Imamo određenih problema sa igračima kada su u pitanju sitne povrede. U ovom momentu ne mogu da vam kažem u kom ćemo sastavu izaći. Svejedno vam ne bih rekao, ali ono što moram da kažem jeste da će biti izmena u odnosu na pre neki dan i duel sa Radničkim. Natho ide na snimanje i onda ćemo konkretno znati. Prve informacije su da nema rupturu, da je u pitanju disterzija mišića. Ne bi trebalo da bude veća pauza. Suma je blizu oporavka. Ima nategnut mišić i tu rasekotinu koja uopšte nije mala tako da nećemo rizikovati sutra. Lazar Pavlović je juče trenirao sa ekipom, trebalo bi da bude dobro. Imamo problem sa Sadikom koji vuče povredu još od Crvene zvezde“, istakao je Milošević.

Strateg crno-belih je rekao i to da je svestan da ekipa ne igra na istom nivou kao u prvom delu sezone.

„Činjenica je da ne igramo kao jesenas i logično je da ne možete da odigrate na istom nivou celu sezonu, ali to nije za paniku. Sve su to normalne stvari. I da imate i stanke, da imate periode kada je to jedna ravna linija, ali je jako bitno da pokušamo da ne pravimo korake unazad i to je ono što hoćemo sada, da održimo, jedno stanje i rezultatsko i psihofizičko i atmosferu. Siguran sam da će doći vreme da ponovo idemo gore“, dodao je Miošević.

On je istakao i da ga neće zavarati to što je Spartak u Superligi doživeo težak poraz od Čukaričkog (1:4).

„To su najnezgodnije ekipe jer ne znate šta da očekujete. Ako izađu spremni i motivisani i ako ih krene mogu da budu jako nezgodni po bilo koga. Mogu da uđu i u drugu krajnost i to je nešto što je najteže analizirati“, zaključio je Milošević.