Foto: Starsport

Petrić čestitao ekipi na pobedi.

Fudbaleri Partizana su oigrali najbolji meč od početka sezone i u okviru 10. kola razbuli Kolubaru na gostovanju rezultatom 5:1.

PROČITAJTE JOŠ

Trener crno-belih Gordan Petrić bio je veoma zadovoljan.

„Posle utakmice sa Zvezdom, gde smo možda u drugom poluvremenu pokazali šta možemo, ovo je sad opterećenje za nas. Pokazali su momci šta su znali možda i u nekom delu pre mog dolaska. Sad su se kockice malo sklopile za njih. Oni ne mogu da zaborave da igraju fudbal, sad samo da nastave dalje. Zavisi naša igra i od protivnika. Danas smo, hajde da kažem 80% ispunili šta smo se dogovorili. Čestitam momcima, ali već u četvrtak je drugačija utakmica i drugačiji ritam za nas“, rekao je Petrić.

Rikardo Gomeš rekao je da je ekipa vratila samopouzdanje i da je današnja pobeda protiv Kolubare velika motivacija za predstojeću utakmicu u Ligi konferencija.

„Mislim da smo vratili samopouzdanje i da je to sada vidljivo. Za nas velika pobeda danas i snažna motivacija koja nas vodi i ka prvoj utakmici u grupnoj fazi Lige konferencija. Želimo da započnemo evropski put na najbolji način“, rekao je Gomeš.

Rikardo je postigao tri gola, a strelci su bili još Bibars Natho i Kvinsi Menig. Jedini pogodak za Kolubaru postigao je Nikola Milojević.

Partizan će u četvrtak od 18.45 u Češkoj igrati protiv ekipe Slovacko, u prvom kolu u Ligi konferencija.

BONUS VIDEO Grobari skandiraju uprava napolje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar