Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Ništa od povratka Nemanje Nikolića s pozajmice iz subotičkog Spartaka u Humsku. Napadač će karijeru nastaviti u Al Raedu iz Saudijske Arabije.

Uprava crno-belih odlučila je da proda Nemanju Nikolića (27), klubu koji je nedavno kupio i defanzivca Nemanju Miletića za obeštećenje od 550.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ

Kako se spekuliše, njegova plata u novom klubu trebalo bi da se kreće u reonu od oko 600.000 evra, a pominje se da bi Partizan na ime obeštećenja mogao da inkasira oko milion evra.

U Humskoj su dugo vagali da li da sačekaju da Nikoliću istekne pozajmica i da ga vrate u svoje redove na zimu, s obzirom na to da je imao zapažen učinak u redovima „golubova“, ali je na kraju odlučeno da je bolje da se uzme obeštećenje, pošto mu ugovor ističe narednog leta.

Nikolić je postigao sedam golova uz dve asistencije u dosadašnjem delu Superlige, a u ponedeljak bi sa klubom iz Saudijske Arabije trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor.

On je stigao u Humsku u julu 2018. godine upravo iz subotičkog Spartaka za 350.000 evra, ali je prethodne dve sezone proveo na pozajmicama u Vojvodini i Spartaku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar