Fudbaleri Partizana počeli pripreme za novu sezonu
Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za novu sezonu u nekompletnom sastavu, pošto su produženi odmor dobili igrači koji su imali obaveze u svojim reprezentacijama.

Posle tri nedelje pauze, crno-beli su trenirali u Sportskom centru Teleoptik, a u toku dana obavljaće se lekarski pregledi i testiranja u Institutu za medicinsku fiziologiju.

PROČITAJTE JOŠ

Interesantno da ih niko od čelnika kluba nije pozdravio, iako su to ranije činili predsednik Milorad Vučelić ili generalni direktor Miloš Vazura, prenosi „Mozzart sport„.

„Imali smo trening, danas i sutra su pregledi, polako ih uvodimo u rad, prva tri dana imaćemo po jedan trening dok se ne skupimo, onda pojačavamo malo ritam. Reprezentativci i stranci priključiće se 20. juna, kasnije 24. jula i Natho, a Holender do 12. jula, posle Evropskog prvenstva“, rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Uz ekipu nisu igrači koji su imali obaveze ili su i dalje sa svojim reprezentacijama, poput Bibrasa Natha, Igora Vujačića, Nikole Štulića, Lazara Pavlovića, Nemanje Jovića, Aleksandra Šćekića, Siniše Saničanina i Filipa Holendera, koji sa Mađarskom igra na EURO 2020.

Stanojević je rekao da su sa ekipom i svi igrači koji su na pozajmicama – Pešukić, Cucin, Gigić, Arambašić, Matić. S njima će se razgovarati o daljem statusu ali su male šanse da se zadrže u Humskoj.

Do 24. juna očekuje se povratak gotovo svih igrača i polazak u Ptuj (Slovenija), gde će se crno-beli pripremati do 9. jula.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar