Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

Kreće glavni deo priprema.

Fudbaleri Partizana koji su početkom ove nedelje obavili prvu prozivku, nastavljaju sa pripremama za narednu sezonu u inostranstvu.

PROČITAJTE JOŠ

Igrači su predvođeni trenerom Ilijom Stolicom, krenuli su u Ptuj u Sloveniju na drugi deo priprema, gde će boraviti u periodu od 18. juna do 2. jula.

Crno-beli će tokom priprema odigrati nekoliko kontrolnih utakmica među kojima su za sada poznati rivali Kluž sa kojim e Partizan igrati 24. juna i Spartak Trnava sa kojim je okršaj zakazan za 28. jun.

Stolica će od subote na raspolaganju imati 24 igrača, dok se dolazak reprezentativaca Siniše Saničanina i Igora Vujačića očekuje 25. juna.

Mladi štoper Mihajlo Ilić se nalazi sa nacionalnom selekcijom do 19 godina na Evropskom prvenstvu i kasnije će se priključiti ekipi, a naknadno će se priključiti i Danilo Pantić.

Ovo je kompletan spisak igrača koji su trentuno na pripremama.

Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Đorđe Mihajlović, Marko Živković, Mateja Stašević, Slobodan Uroševi, Zlatan Šehović, Marko Jevtović, Saša Zdjelar, Ljubomir Fejsa, Bibras Natho, Nikola Terzić, Mihajlo Petković, Aleksandar Lutovac, Nikola Lakčević, Kvinsi Menig, Nemanja Jović, Filip Holender, Rikardo Gomeš, Marko Milovanović, Samed Baždar, Vanja Vlahović.

BONUS VIDEO Bulut se oprostio od Srbije, žali zbog Tokija i što nije imao pravu podršku 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare