Bojan Ostojić Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Posle pobede nad Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Srbije (1:0) fudbaleri crno belih su bili zasuti užasnim porukama i pretnjama na društvenim mrežama.

Na udaru su se najviše našli Vladimir Stojković, Bojan Ostojić i rezervni golman Nemanja Stevanović.

Klub iz Humske je slučajeve Odeljenju za visokotehnološki kriminal srpske policije.

PROČITAJTE JOŠ

„Imam mnogo prijatelja u Zvezdi, družim se sa njihovim igračima. Uvek sam ih poštovao i poštovaću ih. Prethodni trener Zvezde Vladan Milojević bio mi je trener u Čukaričkom tri godine. Jedni drugima smo čestitali na bitnim pobedama. Ja sam im čestitao kada su pobedili Salcburg i ušli u Ligu šampiona, pobedili Liverpul“, rekao je Ostojić za kluspku televiziju Partizana.

Štoper crno-belih se zahvalio fudbalerima rivalskog kluba na podršci.

„Ja njima ne mogu da poželim ništa loše, igrali smo zajedno u Čukaričkom, siguran sam da i oni meni ne žele ništa loše. Taj rivalitet navijača… Razumem da me neko vređa u stilu ‘ne znaš ništa’, ali ova poruka je poremetila i mene i najbliže, dobre prijatelje, siagrače… Dobio sam i podršku od bivših igrača Zvezde. Svima želim da se zahvalim na podršci.“

Poruke su stizale od maloletnih osoba, osnovaca.

„Kad razmislim, iskreno mi je žao ko god da je uradio. To je stvar kućnog vaspitanja, roditelji su krivi za to. Ja ne znam kako oni odrastaju, da li imaju ljubav roditelja, znam koliko smo supruga i ja posvećeni ćerkici. I zaista nam je ovo teško palo, videćemo šta će dalje da bude. Ne znam čemu tolika mržnja, mi smo profesionalni fudbaleri, ne možemo svi da igramo za Zvezdu i Partizan, postoji taj derbi u kojem svi dajemo sve od sebe. Nijednom sportisti ovako nešto ne prija. Ja nikada nikome nisam želeo ništa loše, ni Zvezdi, poštujem ih“, dodao je Ostojić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar