Kristijan Belić (desno), Foto: Starsport

Partizan dobro počeo sezonu, Stolica u hodu pojačava tim.

Dosadašnji fudbaler Čukaričkog Kristijan Belić novi je vezista Partizana, saopštio je u ponedeljak klub sa Banovog brda.

PROČITAJTE JOŠ:

Belić (21) je rođen u Sent Trudenu, a do sada je imao šarolik fudbalski put. Od OFK Beograda, preko mlađih kategorija Vest Hema i Olimpijakosa, do Čukaričkog i sada Partizana. Osim toga, Kristijan je igrao za mlađe selekcije reprezentacije Srbije, do 17, 18, 19 i 21 godine.

„Sebe bih opisao kao agresivnog igrača, koji uvek daje sve od sebe, 100 odsto na terenu i van njega, i to je ono što navijači mogu da očekuju od mene. Prošao sam pripreme, tako da očekujem od sebe da budem veoma spreman. Nadam se da će navijači biti uz nas ove sezone i bodriti nas“, rekao je Belić.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, kaže da klub nije hteo da pravi problem vezisti u vezi sa transferom.

„Kristijan Belić je izrazio želju da ode u Partizan, izašli smo mu u susret, klub mu nije pravio probleme. Na toj poziciji imamo veliki broj kvalitetnih igrača, Petkovića, Lukića, Docića, Čolića, Kovača, Mijailovića“, rekao je Matijašević za sajt Čukaričkog.

Belić je dodao da jedva čeka večiti derbi protiv petostrukog uzastopnog šampiona Srbije Crvene zvezde.

Foto: Starsport

„Jedva čekam derbi, naravno. Šta drugo nego najveću utakmicu u Srbiji koju neki igrač može da odigra. A posebno mi je drago što ću ga igrati u dresu Partizana, ako bog da“, izjavio je Belić.

On će predstavljati pojčanje na poziciji zadnjeg veznog, ali Partizan njime rešava i pitanje jednog od „bonus igrača“ za ovu sezonu. Podsećamo, crno-beli su u prvom meču pobedili Javor iz Ivanjice sa 4:0.

BONUS VIDEO Pas uleće na teren, a lopta u dnevnu sobu: Ovo nemaju ni Zvezda, ni Partizan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram