Foto: Starsport

Partizan se oglasio saopštenjem pred meč sa Šerifom u osmini finala Lige konferencija (četvrtak, 21.00).

Naime, u utorak ujutru je odlučeno da se zatvore tribine stadiona jer je procenjeno da je u pitanju meč visokog rizika.

PROČITAJTE JOŠ

O svemu se oglasio Partizan, koji je zamolio navijače koji su već kupili karte da ne kreću na put.

„FK Partizan obaveštava javnost da je Fudbalski savez Moldavije, po nalogu Bezbednosne službe Moldavije, doneo odluku da se meč između ekipa FK Šerif iz Tiraspolja i FK Partizan Beograd odigra iza zatvorenih vrata, odnosno bez prisustva publike. S tim u vezi, FK Partizan, zajedno sa Ministarstvom inostranih poslova Republike Srbije, preduzima sve bezbednosne mere za nesmetani boravak ekipe i predstavnika kluba u Moldaviji. Obaveštavamo sve navijače Partizana da ulaz u Moldaviju nije moguć i, kao ni prisustvo na utakmici, te vas molimo da ne polazite na put“, navodi se u saopštenju crno-belih.

Grupi od dvanaest navijača beogradskih crno-belih, među kojima su i četiri devojke, zabranjen je ulazak u Moldaviju u koju su se uputili da bi pratili meč Partizana i moldavskog Šerifa. Sada je epilog drame poražavajući.

Cele noći su navijači pokušavali da reše situaciju, a onda je deo deportovanih navijača morao da prvim jutarnjim letom napusti Moldaviju. Kupili su karte o sopstvenom trošku po paprenim cenama i napustili Moldaviju.

Dva sata nakon ponoći je svima uručena zvanična zabrana ulaska, pa je nakon konsultacija sa konzulom i ambasadorom u Rumuniji odlučeno da se više ne čeka na pomoć koja nije stigla. Drugi deo navijača će napustiti Moldaviju posle 14.00 letom za Bukurešt, takođe o sopstvenom trošku.

BONUS VIDEO Bakljada navijača Partizana pred početak derbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar