Foto: FK Partizan

Neobičan potez navijača Partizana.

Fudbalska sezona za Partizan završena je na prilično bolan način. Iako su veći deo sezone dobro igrali, u neizvesnoj završnici ostali su bez titule i pehara u Kupu Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je u ovom trenutku pauza između dve sezone, „grobari“ su odlučili da odrade jedan vrlo zanimljiv projekat.

Naime, kako je nadimak „crno-belih“ još od samih početaka kluba „parni valjak“, a deo i čuvene himne koju je napisao Slobodan Novaković glasi „parni valjak neka melje“, u klubu su odlučili da pravi „parni valjak“ postave ispred stadiona.

Na društvenim mrežama fudbalskog klubasu okačili su i video uz taktove himne „Dok Partizan bitke bije“.

Parni valjak se kao nadimak Partizana prvi put pojavljuje 1953. godine, kada je list „Sport“ nakon pobede crno-belih u derbiju rezultatom 7:1 izašao s naslovom „Partizanov veliki dan – Parni valjak pregazio Zvezdu, 7-1“.

Foto: FK Partizan

Mašine koje su nekad bile revolucija u industriji, sada su mahom muzejski eksponati, ali su u Partizanu pronašli jedan sajno očuvan i odluili da ga postave ispred stadiona kod Južne tribine.

Ovo nije prvi put da je pravi parni valjak došao u Humsku ulicu, pošto je prilikom proslave osme šampionske titule 1978. godine na atletsku stazu stadiona „JNA“ ušla mašina obojena u crno-bele boje.

Svojevremeno su „delije“ pre tri godine uoči revanš meča kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa dobili tenk pored stadiona koji su dopremili navijači.

@fkpartizanbelgrade Parni valjak neka melje! ⚫️⚪️ #jug #workinprogress #fkpartizan ♬ original sound - FK Partizan

BONUS VIDEO Stanojević objavio da ide iz Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare