Pantelić: Bitka sa Portugalcima za direktan plasman na SP

Fudbal 07. dec. 202020:25
Podeli:
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Marko Pantelić, zamenik predsednik Fudbalskog saveza Srbije, poručio je posle žreba u Cirihu da "orlovi" žele direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Nekadašnji reprezentativac Srbije osvrnuo se na sam žreb i to što je Srbija u grupi A sa Portugalom, Irskom, Luksemburgom i Azerbejdžanom.

PROČITAJTE JOŠ

„Zadovoljni smo žrebom, želimo direktan plasman na Svetsko prvenstvo. Portugal nam je stari poznanik, već smo imali prilike da se sastajemo u kvalifikacijama. Sigurno da nas očekuju ponovo dve jake i veoma neizvesne, interesantne utakmice. Irce takođe dobro poznajemo, imaju svoj prepoznatljiv stil koji forsiraju decenijama. Luksemburg nam je bio rival u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, selekcija koju dobro poznajemo. Sa Azerbejdžanom dugo nismo igrali, ali to je svakako jedan od rivala sa kojim želimo da ostvarimo maksimalan rezultat. Objektivno, za prvo mesto vodiće se borba između selekcije Portugala i Srbije“, izjavio je Marko Pantelić, zamenik Slaviše Kokeze, predsednik FSS.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar