Foto: EPA/ANTONIO BAT

Davor Šuker, predsednik Hrvatskog fudbalskog saveza i selektor "kockastih" Zlatko Dalić, nalaze se u izolaciji, nakon što su bili na kongresu UEFA na kojem je boravio prvi čovek FSS Slaviša Kokeza, koji je pozitivan na koronavirus.

Vodeći ljudi hrvatskog fudbala boravili su 2. marta na kongresu UEFA i izvlačenju grupa za drugu sezonu Lige Nacija u Amsterdamu. Na pomenutom događaju boravio je i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, kojem je u petak po povratku u Beograd iz Milana, dijagnostikovan koronavirus (COVID-19).

PROČITAJTE JOŠ

Slaviša Kokeza trenutno se nalazi na Infektivnoj klinici u Beogradu i dobro se oseća, ali Šuker i Dalić nisu želeli da rizikuju već su samoinicijativno otišli u izolaciju.

Osim njih, i direktor Hrvatskog fudbalskog saveza Damir Vrbanović, kao i portparol Tomislav Paclak, takođe se nalaze u izolaciji.

Kako navode hrvatski mediji, niko od njih zapravo nije bio u bliskom kontaktu sa zaraženim Kokezom, ali su nakon konsultacija sa lekarom Zoranom Bahtijarevićem, odlučili da borave do srede u izolaciji.

Šuker, Dalić, Vrbanović i Paclak, nemaju nikakve simptome, poput povišene temperature, bolova u grlu ili plućima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram