Zvezda i njena zlatna generacija iz 1991. godine obeležavaju 30 godina Barija, a Nova.rs je posetila neke od junaka iz te generacije.

Darka Pančeva smo zatekli u njegovom kafiću simboličnog naziva „Kafe 9“, po broju koji je „Kobra sa Vardara“ nosio na leđima tokom karijere.

NE PROPUSTITE I OVO:

Podužu „čašicu“ razgovora u skopskom naselju Kapištec u tržnom centru nalik na beogradski Stari Merkator iskoristili smo i da video pozivom iznenadimo Miodraga Belodedića.

Darko kaže da je Belodedić bio dvaput puta u Skoplju da ga obiđe, ali sada je „treća sreća“.

„E moj Milence… Ide Mile lajkovačkom prugom. Milence, gde si Milence bre, sunce ti kalajisano! Ja te ne vidim, šta je, šta se kriješ? Jesi li go? Gde si Milence, ‘ajde čekam te u Skoplju da idemo kod prijatelja na čašu rakije i salatu“, rekao je Pančev svom prijatelju.

Pitao je Belodedića i da li se čuo sa Ilijom Najdoskim, nekadašnjim štoperom Zvezde, za koga kaže da se malo povukao iz javnosti zbog pandemije koronavirusa.

Svi oni zajedno bi uskoro mogli da uživo evociraju uspomene na ono što je do danas ostalo najviši domet u jugoslovenskom i srpskom fudbalu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar