Stefan Bajčetić Foto: Paul Greenwood / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve manje nade.

Stefan Bajčetić je glavna priča Premijer lige nakon što je postigao gol nakon majstorskog poteza i tako upisao svoj prvenac u zvaničnim mečevima za „crvene“.

Talentovani Bajčetić je još jednom pokazao da je pred njim velika budućnost, a za našu javnost je zanimljivo i za koju će selekciju igrati.

PROČITAJTE JOŠ

Njegov otac i bivši fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine Srđan Bajčetić je Srbin, ali je Stefana dobio u braku sa Paolom Estevez, devojkom iz Španije dok je igrao za Seltu.

Stefan je odrastao u Španiji i po svemu sudeći će igrati za njih.

„Stefan je rođen u Španiji, tu je odrastao i ima jače veze s tom zemljom nego Srbijom. U budućnosti se nikad ne zna, ali ovu odluku nije doneo iz interesa“, rekao je Srđan za list Marku.

On je već igrao za selekciju do 18 godina i po svemu sudeći će igrati i za mladu reprezentaciju.

Srđan je pričao i o igrama svog sina u Liverpulu.

„Ponosan sam, ali više na to koliko je napredovao nego na debi i rekord. Ne samo u fudbalskom aspektu. Odluka da ode u Liverpul je imala veze s tim da se razvije kao ličnost, osamostaljuje i uči novi jezik. Takođe, bitno je što može da upozna drugu vrstu fudbala, mnogo dinamičniju“,rekao je Srđan, pre nego što je dodao da nije mogao da očekuje da će Stefan već u ovoj sezoni igrati za prvi tim.

„Iznenadio nas je poziv da ode na pripreme letos, potom je nastavio da redovno trenira sa prvim timom. Debitovao je i usledio je veliki korak“ zaključio je Srđan Bajčetić.

BONUS VIDEO Navijač skočio sa mosta tokom slavlja u Argentini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar