Foto: STARSPORT photo Belgrade Serbia

Pomoćni trener Radničkog iz Niša Vladimir Otašević kaže da je njegov tim mogao da postigne gol protiv Crvene zvezde u 21. kolu Superlige.

Nišlije su poražene golom Mirka Ivanića iz 26. minuta susreta, a Radnički je u 56. minutu pogodio prečku Milana Borjana, posle udarca Nikole Aksentijevića.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sigurno da je Zvezda odličan protivnik, spreman za ovu utakmicu. Međutim, kao što vidite, teren nije bio u najboljem stanju, a mi se u prvom poluvremenu nismo najbolje snašli posle tih dugih lopti. Imali smo tu većih problema, kasnije smo to u poluvremenu sanirali tako da smo u drugom delu izgledali dobro“, rekao je Otašević za Arenu posle meča.

Utakmicu je obeležilo i nekoliko spornih situacija, u jednoj je Zvezda tražila penal posle igranja rukom, dok je kod gola Zvezde bilo kontakta između Borivoja Ristića, golmana Radničkog i Milana Pavkova, napadača beogradskog tima.

Trener Radničkog Vladimir Gaćinović je zbog protesta isključen, a posle meča iz stručnog štaba Zvezde nisu hteli da daju izjave o ovom susretu.

„Momci su bili blizu pogotka i da smo ga postigli protiv Zvezde, sigurno ne bi bilo nezasluženo“, rekao je Otašević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar