Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Emotivni nastup šefa struke Kruševljana nakon remija protiv Partizana.

Ivan Stefanović, trener Napretka iz Kruševca, nije krio zadovoljstvo nastupom svojih igrača koji su uspeli da osvoje bod u Humskoj i protiv favorizovanog Partizana odigraju 0:0:

PROČITAJTE JOŠ...

„Nismo uspeli da pobedimo tri utakmice kod kuće, imali smo pehove sa crvenim kartonima… Došli smo na JNA, igrati sa Partizanom je veoma teško, oni su pod pritiskom borbe za titulu, mi pod pritiskom plasmana u plej-of. Momci su pokazali karakter, odigrali su kako smo se dogovorili, tražili smo šansu iz kontri, čak smo mogli da budemo ozbiljniji i kaznimo Partizan i odnesemo tri boda“, rekao je Stefanović.

On je potom nastavio na izuzetno emotivan način:

„I oni su pod ogromnim pritiskom, i mi smo pod ogromnim pritiskom. I ova dobacivanja što čujem… Mi igramo za nas. Ljudi, morate da shvatite, mi se borimo za goli život, ja hranim porodicu od ovoga, igram za sebe i svoj Napredak, ne zanima me ni Zvezda ni bilo ko drugi“, zaključio je Stefanović.

Kruševljani su ovim remijem stigli do sedme pozicije na tabeli Superlige, imaju 34 boda, jedan više od Voždovca, koji ima i meč manje, dok su Radnik iz Surdulice i Kolubara poravnati sa po 33 boda, ali i istim brojem utakmica kao Napredak.

BONUS VIDEO Navijači Partizana traže titulu posle debakla od Fejenorda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar