Foto: youtube.com

Fudbaleri Njuporta pobedili su Morkam sa 3:1, a posebno je taj meč bio važan za Kevina Elisona, 42-godišnjeg strelca poslednjeg pogotka.

PROČITAJTE JOŠ

Elison je veteran u engleskoj Ligi 2, a susret sa Morkamom je bio za njega više od igre.

Ušao je u igru u 69. minutu, 10 minuta kasnije dao je gol, koji je proslavio tako što se unosio u lice protivničkom treneru, inače svom bivšem treneru Dereku Adamsu.

Razlog? Devet godina karijere je Elison dao Morkamu, a trener Adams ga je odstranio iz ekipe, nikad mu nije objasnio zašto je veteran morao da trenira individualno, kao da se radi o nestašnom junioru.

„Nikad nismo imali razgovor na tu temu, nikad mi u lice nije rekao zašto sam morao da budem odstranjen, što je normalno u svakom klubu. Na kraju, mislim da nije želeo konfrontaciju sa mnom, mislim da me je doživljavao i kao pretnju za svoj posao. Novi menadžeri nisu sigurni da li će iskusniji profesionalci zakucati na vrata, a bio sam vođa u svlačionici i neko ko diže glas“, rekao je svojevremeno Elison.

Šta misli o potezu svog trenera, pokazao je bez ustručavanja, iako je za Morkam od 2011. odigrao 352 meča uz 81 postignuti gol.

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar