Foto: Promo

Fudbalski reprezentativci Srbije okupili su se nedavno u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, ali ovoga puta na teren nisu izašli kako bi uigravali formu za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Predvođeni selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, „Orlovi“ su se oprobali u ulozi glumaca. Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković–Savić stali su pred filmsku kameru kako bi snimili televizijski spot za zvaničnu vodu fudbalske reprezentacije Srbije – VODAVODU.

Puni entuzijazma koji ih prati tokom čitavog pripremnog perioda za Mundijal, „Orlovi“ su dobro raspoloženje preneli na ekipu koja se okupila na snimanju, i još jednom pokazali kako su pravi profesionalci, koji kada obuku reprezentativni dres, svaki zadatak obave sa najvećom posvećenošću. U emotivnom TV spotu, Piksi, Tadić, Mitrović i Milinković-Savić pokazuju kako grb reprezentacije na dresu nose kao najveće ordenje, dok ih jedno srce, ista želja, vode ka pobedi, za zemlju koju vole.

Zbog ovakvog scenarija, atmosfera na terenima Stare Pazove bila je posebno emotivna, a momci su pred kamerom pokazali kolika je odgovornost kada su u njih uprte oči čitave nacije i kakav instinkt, kreativnost i snaga ih vode da daju sve od sebe i kada je najteže. Motivisanost, želja za pobedom i najboljim predstavljanjem naše zemlje videli su se u svakom kadru koji su snimali, a pokazali su i zavidan „glumački talenat“.

VODAVODA je uz naše „Orlove“ stala još pre istorijskog plasmana na prvenstvo, a Piksijeve izabranike dostojno će ova domaća voda iz Banje Vrujci, podržavati i u Kataru.

Ljubav prema našem grbu i zastavi i ovaj put spojila je najbolje – nacionalni tim Srbije i domaći brend vode koji je odavno prešao granice naše zemlje i pije se na tri svetska kontinenta, a čuvene flašice VODAVODE mogu se naći u objektima i u dalekom Kataru i zemljama Zaliva. Tako će, pored našem nacionalnom timu, arteška voda iz Srbije biti dostupna i desetinama hiljada poklonika fudbala koji će na Mundijalu bodriti svoje favorite.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar