Foto: Starsport

Sada je jasnije.

Ohi Omoižuanfo, dosadašnji fudbaler Crvene zvezde, karijeru će nastaviti u danskom Brondbiju, a sada već bivši napadač tima sa Marakane oglasio se putem Instagrama nakon što je potvrđeno da odlazi u Dansku.

PROČITAJTE JOŠ...

„Danas sam napustio klub i navijače u koje sam se veoma brzo zaljubio. Nažalost, nisam imao izbora nakon što sam pre tri-četiri nedelje razgovarao sa upravom. Rečeno mi je da je bolje da potražim novi klub, i da će mi minutaža biti smanjena. Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem i borim se jer znam da je to nešto za šta bih bio sposoban. Odgovorili su mi da neću dobiti minutažu potrebnu za tako nešto, a jasno vam je da nisam igrao ni u prvenstvu ni u kvalifikacijama za Ligu šampiona, iako sam bio jedini napadač na klupi.

Nakon što je Dejan Stanković otišao, našao sam se na terenu posle dosta vremena. Razgovarao sam sa Milošem Milojevićem, rekao mu šta mi je rekla uprava i pitao ga da li on želi da ostanem.

„Da sam došao u klub pre tri nedelje, ne bi išao nigde, ali klub je već u procesu potpisivanja ugovora sa novim napadačem“.

Tako da nisam video drugi izlaz do odlaska iz Zvezde. Osećam se nepoželjno. Pokušao sam da ostanem, ali su oni već doneli odliku o meni, tako da nisam siguran da sam mogao da uradim bilo šta drugo“, naveo je Ohi, koji je takođe pojasnio da između njega i Stankovića nije bilo nikakvih problema, a njihov odnos je opisao kao „pun poštovanja i profesionalan“, napisao je Ohi.

Podsećamo, Ohi će karijeru nastaviti u dresu danskog Brondbija, nakon samo šest meseci u Crvenoj zvezdi, za koju je na 24 meča postigao 12 golova.

BONUS VIDEO Koreografija navijača Crvene zvezde na utakmici protiv Makabija iz Haife

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare