Lazar Marković, Foto: Starsport

Imao posebnu poruku.

U fudbalskom klubu Partizan vlada potpuno rasulo i nakon rezultatskog debakla nastavlja se sa blamiranjem i van terena.

Nakon što su izgubili i matematičke šanse za drugo mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, usledila je sramna odluka uprave na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, kako je javio „Telegraf“, trojici bivših fudbalera Partizana Milošu Jojiću, Ivanu Obradoviću i Lazaru Markoviću je zabranjen ulazak na stadion.

Razlog je po svemu sudeći u tome što nisu želeli da potpišu reprogram dugovanja koji su inače potpisivali više puta i tako izlazili u susret klubu kako bi dobio evropsku licencu.

Ovoga puta to nije bio slučaj, sva trojica fudbalera su odbila sporazum o odlaganju, a onda su ljudi iz kluba odlučili da primene radikalne mere, te je obezbeđenju u sportskom centru u Zemunu javljeno da Marković, Jojić i Obradović više ne mogu da kroče tamo gde su praktično odrasli što su potvrdili i „Telegrafu“.

Nedugo potom se oglasio i Lazar Marković objavom na Tviteru.

Partizan samo treba još jače i više voleti!!“, i u objavi označio i zvaničan profil kluba.

Da li je u pitanju demanti informacije i podrška klubu, ili jednostavno da uprkos svim problemima Partizan treba više voleti oszalo je nejasno, ali je trenutka za ovakvu objavu jasan pokazatelj da je vesto o skandalu odmah odjeknula.

BONUS VIDEO Opšta tuča fudbalera Tajlanda i Indonezije u finalu Igara Jugoistočne Azije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar