Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Poptuno rasulo u Partizanu.

Fudbaleri Partizana ostali su i matematički bez šanse za drugo mesto u prvenstvu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona i time rezultatski kompletirali katastrofalnu sezonu, ali blamaže van terena pokazuju da klub iznova uspeva da dostigne novo dno.

Sada je doneta doluka da se torjici bivših fudbalera i polaznika omladinske škole zabrani ulaz na stadion i u sportski centar Teleoptik. U pitanju su Lazar Marković, Ivan Obradović i Miloš Jojić koji su do prošle godine nosili dres Partizana i na kraju sezone napustili klub.

PROČITAJTE JOŠ

Kako „Telegraf“ navodi razlog je po svemu sudeći u tome što nisu želeli da potpišu reprogram dugovanja koji su inače potpisivali više puta i tako izlazili u susret klubu kako bi dobio evropsku licencu.

Ovoga puta to nije bio slučaj, sva trojica fudbalera su odbila sporazum o odlaganju, a onda su ljudi iz kluba odlučili da primene radikalne mere, te je obezbeđenju u sportskom centru u Zemunu javljeno da Marković, Jojić i Obradović više ne mogu da kroče tamo gde su praktično odrasli što su potvrdili i „Telegrafu“.

Ovo je samo još jedna potvrda da tandem na čelu Partizana u vidu Milorada Vučelića i Miloša Vazure ne zna gde udara i da njihovoj bahatosti nema granice.

„Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka“, rekao je veliki Petar Petrović Njegoš, ali pomenuti dvojac izgleda za to ne mari.

BONUS VIDEO Dušan Bajatović na tribini za vreme rukometne utakmice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare